SchoonMaakwonder
Meteen naar de content

ALLEEN VANDAAG 50% KORTING!

  Restitutiebeleid

  Geeft u terug. 


  Onze polis duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. 

  Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het ontvangen heeft. Het moet ook in de originele verpakking zitten. 

  Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van retourzending. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die intieme of sanitaire goederen, gevaarlijke materialen of ontvlambare vloeistoffen of gassen zijn. 

  Extra niet-retourneerbare artikelen: 
  - Cadeaubonnen 
  - Downloadbare softwareproducten 
  - Sommige gezondheids- en persoonlijke verzorgingsartikelen 

  Om uw retourzending af te ronden, hebben we een ontvangstbewijs of een aankoopbewijs nodig. 
  Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant. 

  Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden toegekend (indien van toepassing) 
  - Boek met duidelijke tekenen van gebruik 
  - CD, DVD, VHS-band, software, videospelletje, cassettebandje of een geopende vinylplaat. 
  - Elk item dat niet in de originele staat is, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout. 
  - Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd 

  Restituties (indien van toepassing) 
  Zodra uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen wij u een e-mail om u te informeren dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling. 
  Als je goedgekeurd bent, dan wordt je terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een creditering toegepast op je creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode, binnen een bepaald aantal dagen. 

  Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing) 
  Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. 
  Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is gepost. 
  Neem vervolgens contact op met uw bank. Vaak is er enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt gepost. 
  Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds je terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@turboscrubber.nl

  Verkoopartikelen (indien van toepassing) 
  Alleen reguliere geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen verkoopartikelen niet worden terugbetaald. 

  Ruilen (indien van toepassing) 
  Wij vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als u het artikel voor hetzelfde artikel moet omruilen, stuur ons dan een e-mail op  info@turboscrubber.nl en stuur uw artikel naar ons toe.

  Geschenken 
  Als het artikel bij aankoop als cadeau is gemarkeerd en direct naar u wordt verzonden, ontvangt u een cadeautegoed voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar je gemaild. 

  Als het artikel bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de cadeaubonhouder de bestelling naar zichzelf heeft laten versturen om deze later aan jou te geven, sturen we de cadeaubon terug en zal hij/zij je retourzending bekijken. 

  Verzending 

  U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. De verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten voor het terugsturen van het product afgetrokken van uw terugbetaling. 

  Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw geruilde product u bereikt, variëren. 

  Als u een artikel met een waarde van meer dan $75 verzendt, kunt u overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We garanderen niet dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.